Bonus de Înregistrare sport
100% Bonus până la 500 RON

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Și intră în Arena Pariurilor Sportive

 

DEPUNE

Folosind codul bonus500

 

IA-TI BONUSUL!

 
 
 1. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România
 2. Pentru orice nelămurire vă rugăm să contactați echipa de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În cazul în care, din orice motiv, bonusul nu a fost creditat automat și accesați fondurile depuse, bonusul nu mai poate fi acordat.
 3. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere la winmasters și se acordă o singură dată.
 4. Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont. Se califică la această campanie doar prima depunere efectuată pe winmasters.ro. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters. Compania își rezervă dreptul de a bloca conturile identificate drept multiple, de a raporta incidentul (incidentele) autorităților competente și de a deduce bonusurile și câștigurile din toate conturile aferente.
 5. Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.
 6. Bonusul de bun venit este un bonus de 100% până la maximul de 500 RON. Bonusul va fi creditat în funcție de prima depunere după crearea contului. Această depunere trebuie să fie făcută în cel mult 30 zile după crearea contului.
 7. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 50 RON. Utilizatorii trebuie să introducă textul bonus500 în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere.
 8. Efectuarea unei retrageri înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj duce la anularea fondurilor din balanța bonus (inclusiv a eventualelor câștiguri rezultate din parierea cu bani bonus).
 9. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 8 (opt) ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totala trebuie sa fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.
 10. Tipurile de pariu handicap, de orice fel, “Forecast/Tricast” si “Miză returnată la egal” nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului.
 11. După ce sunt îndeplinite condițiile de rulaj suma din balanța bonus va fi mutată în balanța de bani reali și poate fi retrasă.
 12. Pariurile sistem nu se iau in considerare pentru calculul rulajului.
 13. Biletele care conțin meciuri cu marjă 0% nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului.
 14. Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
 15. Cerinţele bonusului pot fi îndeplinite numai plasând pariuri sportive. Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului: 30 zile. Dacă nu sunt începlinite condițiile de rulaj în decurs de 30 zile, bonusul precum și câștigurile asociate vor fi anulate.
 16. Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în contul dvs. winmasters.
 17. Utilizatorii pot avea un singur bonus activ pentru Pariuri Sportive și Cazinou.
 18. Unui jucător îi este permis să plaseze pariuri la mize mai mari decât depunerea sa initială numai după ce a îndeplinit condițiile de rulaj pentru bonusul primit. De exemplu, în cazul în care jucătorul a făcut o depunere de 200 RON și a primit un bonus de 200 RON, trebuie să plaseze pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă), care sunt egale sau mai mici de 200 RON pe toată durata cât bonusul primit este activ. În cazul încălcării acestei reguli, winmasters își rezervă dreptul de a anula toate pariurile și/sau închide contul și/sau returna ultima depunere după retragerea taxelor de depunere/retragere din sold și/sau de a retrage bonusul și câștigurile aferente.
 19. Mai multe pariuri simple sau pariuri multiple plasate pe același eveniment nu se vor lua în considerare pentru calculul rulajului. Se ia în calcul doar primul pariu plasat per eveniment, atât timp cât îndeplinește celelalte condiții de rulaj specifice bonusului. Al doilea și oricare alt pariu simplu sau multiplu plasate pe același eveniment sunt considerate duplicate ale primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 20. Pentru pariurile repetitive/identice combo/sistem (plasate pe Sport, Ligă, Eveniment, Market și Selecții), care îndeplinesc condițiile de rulaj, se va lua în considerare doar primul pariu. Al doilea pariu sau oricare altul combo/sistem sunt considerate duplicat al primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 21. Dacă două pariuri combo/sistem sunt plasate pe același eveniment și market, dar selecțiile sunt pe diferite rezultate (de exemplu: Combo 1 » plasat pe Evenimentul 1 » Echipa gazdă să câștige, Evenimentul 2 » Echipa gazdă să câștige, iar combo 2 » plasat pe Evenimentul 1 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 2 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 3 » Oaspeții să câștige), nu sunt considerate pariuri duplicat, iar ambele contribuie la bonusul rulajului.
 22. Un pariu plasat contribuie la rulajul unui singur bonus. În cazul în care două sau mai multe bonusuri sunt active în același timp în contul unui utilizator, pariul considerat ca duplicat pentru primul bonus, va fi verificat pentru condițiile de rulaj ale celorlalte bonusuri active pe care utilizatorul le are în cont, și dacă se califică, acesta poate fi calculat pentru un alt bonus activ.
 23. Pariuri repetitive sau contradictorii precum și orice încercare de a abuza de oferta de bonus vor atrage anularea ofertei și a eventualelor câștiguri.
 24. Se aplică Termenele și Condițiile Generale winmasters (Paragraful 13).
 1. Aceasă ofertă bonus este disponibilă doar pentru utilizatorii care au finalizat procedura de verificare a contului și au depus cel puțin o dată pe winmasters.ro.
 2. Pariul gratuit poate fi plasat doar pe cote de minim 2.00, atât pentru pariurile simple, cât și pentru combo (cotă de minim 2.00 per selecție).
 3. Suma maximă care poate fi câștigată cu acest pariu gratuit este de 150 RON. Toate câștigurile ce depășesc această sumă (peste 150 RON) vor fi anulate in termen de 30 zile.
 4. Pariurile LIVE nu fac parte din această promoție.
 5. Orice câștig din acest pariu gratuit va fi creditat în contul utilizatorului. Pentru acest tip de bonus, câștigurile sunt calculate ca profit net (Câștig final – Miză inițială), suma oferită inițial ca bonus nefiind inclusă in câștigul final.
 6. Suma pariului gratuit trebuie folosită integral pentru un singur pariu. În cazul în care nu este plasată întreaga miză pe un singur pariu, suma ramasă va fi anulată – Ex. Dacă dintr-un pariu de 40 RON se plasează doar 20 RON, restul de 20 RON vor fi anulați.
 7. Fondurile atribuite unui pariu gratuit vor fi folosite înaintea fondurilor din balanța reală – de exemplu, dacă un client primește un voucher pariu gratuit de 50 RON și plasează un pariu de 100 RON, selectând pariul gratuit, atunci vor fi folosiți cei 50 RON atribuiți pariului gratuit și 50 RON din balanța reală.
 8. Opțiunea Cashout nu este disponibilă în cadrul acestei promoții.
 9. Pariurile pe Handicapuri Asiatice, Forecast/Tricast, Miză returnată la egal, pariurile contradictorii și repetitive, pariurile Sistem, Pulse sau cele plasate folosind funcția Pariul Tău, nu sunt eligibile.
 10. Dacă un pariu care satisface condițiile pentru un voucher pariu gratuit este anulat, winmasters iși rezervă dreptul de a retrage voucher-ul pariu gratuit din contul clientului și poate decide, la propria discreție, dacă clientul va fi din nou eligibil pentru promoție.
 11. De asemenea, se aplică Termenele și Condițiile generale winmasters. (13. Termene generale pentru Bonusuri)
 12. winmasters își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la propria discreție și fără un anunț în prealabil.
 13. Oferta este disponibilă un timp limitat, pentru mai multe informații privind disponibilitatea promoțiilor, vă rugăm contactați Serviciul Clienți.
footer logo
© 2023 www.winmasters.ro winmasters este o marcă înregistrată. Toate drepturile rezervate.