BONUS 800 RON
LA PRIMELE 4 DEPUNERI

CEL MAI APRECIAT SITE
DE PARIURI SPORTIVE DIN ROMANIA

Înregistrează-te rapid

Prin link-urile partenerilor

Depune

Folosind codurile SPORT1, SPORT2, SPORT3, SPORT4

Câștigă

Bonus + Pariu Gratuit Fara Rulaj!

 1. Oferta este destinată exclusiv clienților noi winmasters care seînregistrează prin link-urile partenerilor afiliați https://ponturisipariuri.com/ si care efectuează o primă depunere conformcerințelor de mai jos.
 2. Se acordă bonus + pariu gratuit fara rulaj:
  1. 50% bonus pana la 200 RON pentru prima depunere (depunere minimă 50 RON)Cod bonus SPORT1
  2. 100% bonus pana la 200 RON pentru a doua depunere (depunere minimă 50RON)Cod bonus SPORT2
  3. 100% bonus pana la 200 RON pentru a 3 depunere (depunere minimă 50 RON)Cod bonus SPORT3
  4. 1 pariu gratuit de 200 RON fara rulaj pentru a 4-a (depunere minim 150RON)Cod bonus SPORT4
 3. Se acorda dupa depunere si verificare completa a contului, la alegere, 1pariu gratuit de 40 RON sau 50 rotiri in slotul Shining Crown
 1. Oferta este valabila pentru utilizatorii noi cu rezidenta în Romania care nu au mai efectuat nicio depunere si este disponibila o singura data. Prima depunere trebuie efectuata în termen de 30 zile de la data deschiderii contului.
 2. Oferta este valabila pentru Pariuri Sportive si necesita depuneri minime de 50 RON (câte o depunere pentru fiecare bonus prezentat mai sus). Suma bonus este creditata în contul Sold Bonus.
 3. Pentru a primi bonusul, utilizatorii trebuie ca, în timpul procesului de depunere, sa introduca codurile “SPORT1 / SPORT2 / SPORT3” în câmpul Cod Bonus sau sa selecteze bonusul. Pentru orice nelămurire vă rugăm să contactați echipa de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În cazul în care, din orice motiv, bonusul nu a fost creditat automat și accesați fondurile depuse, bonusul nu mai poate fi acordat.
 4. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere la winmasters și se acordă o singură dată.
 5. Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont. Se califică la această campanie doar prima depunere efectuată pe winmasters.ro. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters. Compania își rezervă dreptul de a bloca conturile identificate drept multiple, de a raporta incidentul (incidentele) autorităților competente și de a deduce bonusurile și câștigurile din toate conturile aferente.
 6. Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.
 7. Bonusul de bun venit este un bonus de 100% până la maximul de 600 RON. Bonusul va fi creditat în funcție de prima depunere după crearea contului. Această depunere trebuie să fie făcută în cel mult 30 zile după crearea contului.
 8. Efectuarea unei retrageri înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj duce la anularea fondurilor din balanța bonus (inclusiv a eventualelor câștiguri rezultate din parierea cu bani bonus).
 9. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 8 (opt) ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totala trebuie sa fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.
 10. Tipurile de pariu handicap, de orice fel, “Forecast/Tricast” si “Miză returnată la egal” nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului.
 11. După ce sunt îndeplinite condițiile de rulaj suma din balanța bonus va fi mutată în balanța de bani reali și poate fi retrasă.
 12. Pariurile sistem nu se iau in considerare pentru calculul rulajului.
 13. Biletele care conțin meciuri cu marjă 0% nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului.
 14. Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
 15. Cerinţele bonusului pot fi îndeplinite numai plasând pariuri sportive. Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului: 30 zile. Dacă nu sunt începlinite condițiile de rulaj în decurs de 30 zile, bonusul precum și câștigurile asociate vor fi anulate.
 16. Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în contul dvs. winmasters.
 17. Utilizatorii pot avea un singur bonus activ pentru Pariuri Sportive și Cazinou.
 18. Unui jucător îi este permis să plaseze pariuri la mize mai mari decât depunerea sa initială numai după ce a îndeplinit condițiile de rulaj pentru bonusul primit. De exemplu, în cazul în care jucătorul a făcut o depunere de 200 RON și a primit un bonus de 200 RON, trebuie să plaseze pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă), care sunt egale sau mai mici de 200 RON pe toată durata cât bonusul primit este activ. În cazul încălcării acestei reguli, winmasters își rezervă dreptul de a anula toate pariurile și/sau închide contul și/sau returna ultima depunere după retragerea taxelor de depunere/retragere din sold și/sau de a retrage bonusul și câștigurile aferente.
 19. Mai multe pariuri simple sau pariuri multiple plasate pe același eveniment nu se vor lua în considerare pentru calculul rulajului. Se ia în calcul doar primul pariu plasat per eveniment, atât timp cât îndeplinește celelalte condiții de rulaj specifice bonusului. Al doilea și oricare alt pariu simplu sau multiplu plasate pe același eveniment sunt considerate duplicate ale primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 20. Pentru pariurile repetitive/identice combo/sistem (plasate pe Sport, Ligă, Eveniment, Market și Selecții), care îndeplinesc condițiile de rulaj, se va lua în considerare doar primul pariu. Al doilea pariu sau oricare altul combo/sistem sunt considerate duplicat al primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 21. Dacă două pariuri combo/sistem sunt plasate pe același eveniment și market, dar selecțiile sunt pe diferite rezultate (de exemplu: Combo 1 » plasat pe Evenimentul 1 » Echipa gazdă să câștige, Evenimentul 2 » Echipa gazdă să câștige, iar combo 2 » plasat pe Evenimentul 1 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 2 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 3 » Oaspeții să câștige), nu sunt considerate pariuri duplicat, iar ambele contribuie la bonusul rulajului.
 22. Un pariu plasat contribuie la rulajul unui singur bonus. În cazul în care două sau mai multe bonusuri sunt active în același timp în contul unui utilizator, pariul considerat ca duplicat pentru primul bonus, va fi verificat pentru condițiile de rulaj ale celorlalte bonusuri active pe care utilizatorul le are în cont, și dacă se califică, acesta poate fi calculat pentru un alt bonus activ.
 23. Pariuri repetitive sau contradictorii precum și orice încercare de a abuza de oferta de bonus vor atrage anularea ofertei și a eventualelor câștiguri.
 24. Se aplică Termenele și Condițiile Generale winmasters (Paragraful 13).
 1. Freebetul se acordă la efectuarea depunerii cu numărul 4 pe platforma winmasters.ro cu o sumă de minim 150 RON. Acest pariu gratuit este disponibil pentru pariere PRE-MECI și LIVE.
 2. Cotă minimă: 1.01 pentru pariu simplu și 1.01 per selecție pentru pariu multiplu.
 3. Suma pariului gratuit trebuie folosită integral pentru un singur pariu. In cazul in care nu este plasată intreaga miză pe un singur pariu, suma ramasă va fi anulată – Ex. Daca dintr-un pariu de 40 RON se plasează doar 20 RON, restul de 20 RON vor fi anulați.
 4. Dacă pariul plasat folosind pariul gratuit este câștigător, utilizatorul va primi câștigurile nete (câștig total – miză) în balanța sa de Cash pentru Pariuri Sportive.
 5. Câștigul maxim provenit dintr-un freebet este limitat. Valoarea maximă se calculează după formula: 5x valoarea pariului gratuit.
 6. Aceste pariuri gratuit sunt disponibile 2 zile din momentul creditării.
 7. Câștigurile provenite din pariuri gratuite nu sunt condiționate de rulaj.
 8. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
 9. ro își rezervă dreptul de a modifica termenele și condițiile acestei oferte in orice moment și fără anunț prealabil fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.
 10. Participând la această promoție, sunteți de acord cu Termenele și Condițiile aplicabile, precum și cu Termenele și Condițiile Generale pentru bonusuri.
 11. Se aplică, de asemenea, termenii și condițiile standard (Reguli generale pentru bonusuri) winmasters.
footer logo
© 2023 www.winmasters.ro winmasters este o marcă înregistrată. Toate drepturile rezervate.