A doua șansă

Autentifică-te pe winmasters.ro

Pariază în siguranță din confortul casei tale!

 
 

Plasează pariuri cu minim 5 selecții

Pariază pe echipele sau jucătorii tăi preferați!

 
 

Un singur eveniment pierdut=Pariu câștigător!

 
 
 1. Doar jucătorii din România se pot califica la promoție.
 2. Pentru returnarea mizei (sub formă de pariu gratuit), clienții trebuie să trimită un email către serviciul Asistență Clienți – support@winmasters.ro cu subiectul Asigurare pariu combo. În textul mailului vor fi adăugate id-urile pariurilor pierdute în termen de 48 de ore de la finalizarea pariului. Miza va fi returnată, sub formă de pariu gratuit, în decurs de 24 de ore de la primirea emailului.
 3. Doar pariurile combo cu minim 5 selecții se pot califica la această promoție. Pariurile sistem nu se califică la această promoție.
 4. Se iau în considerare doar pariurile combo cu minim 5 selecții cu cota min per selecție 1.25 și miza minimă per bilet 20 RON. Dacă o singură selecție este pierdută 100 % din miza va fi returnată sub formă de pariu gratuit ( maxim 50 RON returnați sub formă de pariu gratuit pentru o miză de 50 RON).
 5. Un singur pariu gratuit pe zi va fi acordat utilizatorilor eligibili (exemplu: din 5 pariuri combo plasate pe platformă în aceeași zi, utilizatorul poate solicita oferta pentru un singur pariu combo).
 6. Dacă pariul conține un market de tip handicap (inclusiv miza returnată la egal) sau mai multe, acest pariu nu se califică la promoție.
 7. Pariurile cashout sau anulate (cotă 1.00) nu se califică la această promoție.
 8. Pariurile repetitive sau contradictorii vor fi anulate, atrângând de la sine anularea promoției și a câștigurilor aferente.
 9. Doar pariurile cu bani reali se califică la această promoție.
 10. Utilizatorii care au un alt bonus activ nu se califică la promoția “A doua șansă”.
 1. Valoarea maximă a pariului gratuit pentru fiecare bilet este de 50 RON. Acest pariu gratuit are valabilitate 1 zi din momentul creditării.
 2. Pariul gratuit poate fi plasat doar pe bilete combo, pre-meci, cu minim 5 selecții ( cota min per selecție 1.25).
 3. Dacă pariul plasat folosind pariul gratuit este câștigător, utilizatorul va primi câștigurile nete (câștig total – miză) în balanța sa de Cash pentru Pariuri Sportive.
 4. Dacă utilizatorul plasează o sumă mai mică decât suma totală a pariului gratuit, restul sumei va fi anulat iar eventualele câștiguri se vor calcula în funcție de suma plasată.
 5. Câștigul maxim provenit din acest pariu gratuit este de 500 RON.
 6. winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenele și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.
 7. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
 8. Utilizatorii cu conturi multiple active sunt excluși de la promoțiile winmasters.
 9. În cazul unei dispute, deciziile Managementului winmasters sunt finale.
footer logo
© 2023 www.winmasters.ro winmasters este o marcă înregistrată. Toate drepturile rezervate.