100% bonus până
la 1.000 RON

+ 350 rotiri gratuite fără rulaj Shining Crown
Depui azi, joci 7 zile gratis

Înregistrează-te rapid

Prin link-urile partenerilor

Depune

Apasand pe iconita cadou si alege bonusul de bun venit.​

Câștigă

Bonus de 100% pana la 1.000 RON + 350 Rotiri Gratuite EGT Fara Rulaj 

 1. Oferta este destinată exclusiv clienților noi winmasters care se înregistrează prin link-urile partenerilor afiliați cazino.ro care efectuează o primă depunere de minim 100 RON si activeaza bonusul din campul Depunere/Cadou
 2. Pe lângă bonusul de înregistrarea de 100% până la 1.000 RON, sunt acordate acordate până la 350 Rotiri Gratuite fara rulaj in slotul EGT Shining Crown.
 3. Important: Câștigurile generate din rotiri nu sunt condiționate de rulaj. Toate câștigurile provenite din rotiri gratuite pot fi direct retrase.
 4. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters
 1. Oferta este valabila pentru utilizatorii noi cu rezidenta în Romania care nu au mai efectuat nicio depunere si este disponibila o singura data. Prima depunere trebuie efectuata în termen de 30 zile de la data deschiderii contului.
 2. Oferta este valabila pentru Cazino si necesita o prima depunere de minim 100 RON. Suma bonus este creditata în contul Sold Bonus.
 3. Oferta constă într-un bonus de 100% pentru suma primei depuneri, pana la maxim 1.000 RON + 350 rotiri gratuite fara rulaj.
 4. Pentru a primi bonusul, utilizatorii trebuie ca, în timpul procesului de depunere sa selecteze bonusul din campul Depunere/Cadou. Pentru orice nelămurire vă rugăm să contactați echipa de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În cazul în care, din orice motiv, bonusul nu a fost creditat automat și accesați fondurile depuse, bonusul nu mai poate fi acordat.
 5. Rotirile gratuite vor fi acordate automat după îndeplinirea cerințelor de rulaj a sumei aferente depunerii + bonus sau după epuizarea fondurilor respective.
 6. Cerinta de rulaj al bonusului este de 35 de ori si se refera atat la suma depusa, cat si la suma bonusului primit.
 7. Pentru a contribui la cerintele de rulaj, pariurile nu trebuie sa depaseasca valoarea de 20 RON pe runda/rotire.
 8. Castigurile generate din rotiri nu sunt conditionate de rulaj. Toate castigurile provenite din rotiri gratuite pot fi direct retrase.
 9. Castigul maxim provenit din utilizarea rotirilor gratuite este limitat de la 1000 RON. Orice suma care depaseste aceasta limita maxima va fi anulat.
 10. winmasters poate solicita documentele pentru verificarea identității jucătorilor (KYC). În cazul în care documentele pentru verificarea identității nu sunt furnizate, bonusul precum și câștigurile rezultate pot fi anulate.
 11. În cazul în care documentele pentru verificarea identității nu sunt furnizate, bonusul precum și câștigurile rezultate pot fi anulate.
 12. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
 13. În cazul unei dispute, deciziile Managementului winmasters sunt finale.
 14. Se aplică, de asemenea, termenii și condițiile standard (Reguli generale pentru bonusuri) winmasters.
footer logo
© 2023 www.winmasters.ro winmasters este o marcă înregistrată. Toate drepturile rezervate.